03 augusti 2022

Regnväder

 Lite sämre väder så har ägnat dagen åt att fortsätta rensa och fixa lite i stugan.  Lyssnade på ett så bra Sommar med Carl Hedin när jag höll på. Bra musik också. Måste nog lyssna på hans bok Hästpojken.  Fått ihop två flyttkartonger med grejer och kläder som skall lämnas till Röda korset. Lätt att samla på sig för mycket även i en stuga. Skönt att bringa lite ordning och säga hejdå till sånt som inte längre används. 


En bukett fick det bli också. Några strån och nysört från ängen och de nyutslagna kinesiska riddarsporrarna fick sällskap av en blå luktärt.





Ja några solstrålar kom visserligen framåt kvällen. Hoppas på bättre väder till veckoslutets aktiviteter. Tomaterna är också fortfarande så gröna så behöver bli lite mer fart på de. 






Plockade in lite gurkor från växthuset och gjorde en omgång av Anna Bergenströms snabbsaltade gurka också. Den är klar om en vecka. 


Hittade några bilder från vår första sommar i stugan 2009 när jag rensade. Då för 13 år sen kunde vi knappt se sjön för all sly, stugan såg så ledsen och skruttig ut, det regnade in på verandan men växte kantareller på tomten. Killarna var bara 12 och 13 år gamla. Mycket har hänt sen dess. Pojkar har blivit män och stugan ser mycket"gladare" ut och vi kan inte se oss mätta på sjön.. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.