31 januari 2023

Pärlan på berget


I lördags var vi på Djäknebergets restaurang och åt lite gott för att fira att det i söndags var 29 år sen vi träffades. Nästan halva mitt liv har vi hängt ihop. Firarvärt! Restaurangen  hade haft stängt en månad efter jul och öppnade i lördags så var väl efterlängtat och rätt fullt. Fick bli en tidig middagstid men det gjorde inget. Så fin utsikt över Västerås och skönt att promenera dit och hem.

Hade egentligen tänkt äta italiensk på ett ställe där vi inte varit på länge men vi var för sena på bollen. Får bli en annan gång. Men detta blev jättebra. Så god mat. Mälargös tog vi båda två, Sicilianskt i glasen och jättetrevlig personal. Lyste så varmt i fönstren på huset vid Falkenbergska kvarnen när vi gick hem.  Ganska skönt att äta tidigt och få lite kväll hemma också. Vuxenpoäng / ålderstecken eller bara ärligt :)

 


 

5 kommentarer:

 1. Hej
  Vad trevligt ni hade det, och vad trevligt att hitta en aktiv blogg, jag som varit inaktiv, jag vill nu försöka komma igång igen med min blogg. Kom gärna och hälsa på mig i min blogg, så kanske vi kan ha lite kontakt. Jag ser att du gillar blommor också, det gör jag med. Ha det fint. Hälsning Zara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar! Jag ska kika på din blogg. Ja blommor ligger mig varmt om hjärtat. Allt gott! Annika

   Radera
  2. Tack för kommentaren. Vad glad jag blev. Jag bor i Norrbotten, så jag bor långt norrut. Jag odlar mest blommor i krukor och hinkar. Lite tomater på verandan. Har dock inte köpt frön ännu. Men längtar efter blommor och sommar.
   Ha en fin kväll.
   Zara.

   Radera
 2. Vilket mysigt ställe högt upp på berget med utsikt över Västerås. . .och gös säger man ju aldrig nej till! Vuxenpoäng eller inte . . . skönt att göra som man själv vill! :-)
  Ha en fin torsdag!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja god mat och så trevliga där. Och ja skönt att göra som man själv vill. Var också fullbokat senare så blev som det blev och bra ändå så att säga.
   Kram

   Radera

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.