13 november 2022

Fin helg!

 



Vilken lördag det blev. Onaturligt varmt för november. Vi njöt i stugan. La en liten ljusslinga på buskarna ner mot sjön.





Innan det blev kväll hann vi med att gå i skogen. Hittade just ingen svamp men det räckte till kvällens svampsås till middagen. Efter att ha stött på en hög med vad jag tror var björnspillning blev jag lite obekväm och koncentrerade mig inte på svampletning mer på ljud.



Så blev det säsongspremiär på gymmet nära stugan. Har köpt kvartalskort och tyckte det var kul att de nya ägarna fräschat upp lokalerna lite. Känns bra att gå dit när vi är i stugan på vintern och inte håller på lika mycket utomhus. Vi har gått där två vintersäsonger tidigare. Smidigt och nära på promenadavstånd. Imorse var det desto dimmigare och temperaturen var mer novemberlik. Lättare att lämna stugan då. Mussäkrat lite ytterligare och hoppas slippa möta möss nästa gång vi kommer dit.


Det är väl mer som det ska  i november känns inte riktigt normalt att lupiner och blåklockor blommar.

                   

Digital farsdagshälsning från Henrik som bor i Frankfurt och Rikard som reser runt i Syd- och Centralamerika. Han låg i en hängmatta i lilla landet Belize. Såg skönt ut. Han har varit på resa i sex veckor och ska vara tjänstledig i ett halvår. Så honom ser vi först till påsk. 
Henrik får vi träffa till jul. Ser fram emot det. 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.