18 december 2022

Välkommen hem!

 


Igår kom Henrik hem från Tyskland. Vår äldsta son som bor och arbetar i Frankfurt sen två år. Så kul att ses igen! Var drygt fem månader sen som han var hemma i Sverige. Så det blev finmiddag igår när vi kom hem från Arlanda. Göran hade förberett för plankstek. Stekta kantareller till och efter maten blev det en kopp äppelglögg på det typiska tyska äppelvinet som Henrik hade med sig kryddat med Glühweinkryddor. Så smakade vi de goda struvorna som min kompis Viveka gjort med vaniljglass och  varma hjortron till som vi plockade i Älvdalen i somras. Sämre dessert kan man få.


Fick lite smått och gott. Tycker alltid det är kul med lite sånt man hittar i matvarubutiken. 


Ja så mysigt att ha honom hemma i Sverige ett litet slag. Hans lillebror Rikard kommer inte hem den här julen för han är tjänstledig ett halvår och reser runt i Syd- och Mellanamerika sen ett par månader. Just nu i Panama. Spännande att följa hans resa och lära sig lite om den delen av världen. Hoppas det fortsätter gå bra för honom på hans resa. 









2 kommentarer:

  1. Vad härligt när de vuxna barnen kommer hem. Här blir vi 5 till jul , lite mindre kravfyllt när inte den äldre generationen firar med oss i år. God jul ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jätteroligt! Här blir också en mindre jul men hoppas på att kunna träffa lite fler släktingar efter julafton. Just nu är det lite sjukstuga på flera håll och kanter.
      Hoppas alla hinner bli friska och inga fler insjuknar.
      God Jul önskar Annika

      Radera

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.