24 september 2022

Sommarminnen

 

Huvudet är verkligen fullt av en massa roliga och härliga sommarminnen. Vi har gjort en massa saker alltifrån små utflykter till längre resor både inom Sverige och så då i början av sommaren ner till Tyskland och Belgien. Många fina minnen att bära med sig in i hösten och för livet.


 Tänker på våra vänner Marianne och Håkan som dök upp som en total överraskning på min födelsedag i Frankfurt. Blev verkligen rörd. De hade kommit överens med äldste sonen och han försa sig inte. Vi hade ju redan firat i Brygge medan Rikard var kvar så på födelsedagen skulle vi bara gå ut och äta med Henrik. Så sitter våra vänner där när vi kommer till restaurangen. De hade varit i Danmark och åkte sen vidare till Moseldalen. Ja vilken kul överraskning!
Fina Marianne!


Fick present att åka till Birka senare på sommaren. En kul utflykt som vi pratat länge om att göra.
 
Min fd arbetskamrat Solveig och hennes man passerade med sin fina segelbåt när vi passerade Stallarholmen. Jag satt inne på Havsörnen just då men såg att det var hon som vinkade så glatt. 
Man gör ju så på sjön.


Fler båtturer har det blivit. 

Vi har åkt lite båt vid stugan förstås. Mysig tur med stuggrannarna bland annat.


Ångbåtstur blev det också.


Rott eka när vi var på vandring med Therese och Torbjörn vid naturreservatet Jätturn. 


                                Middagar och frukostar med solbrillor på. Då är det sommar!Killarna har varit hemma lite på semester. Så kul att få ses lite.


Fick en finfin båttur med Maria och Lasse till Borgåsund. En härlig dag att se tillbaka på.Vi har varit mycket i stugan förstås. Grejat i växthuset och haft många besök men också varit på utflykter och hälsat på kompisar. Ja jag är verkligen så glad och tacksam för en underbar sommar och alla fina vänner vi hunnit träffa hos oss eller hos de. 


Det är roligt när man tar mycket bilder och lättare att komma ihåg allt man faktiskt gjort och alla man träffat. Känner mig redo för höst och hösten kan också vara så fin men på ett annat sätt än sommaren. Hoppas du har haft en fin sommar att se tillbaka på och kan njuta av hösten trots alla dystra nyheter  nu som vi matas med. Krig, elpriser, våld ibland finns ingen ände på eländet. Då är det fint att se tillbaka på lite härliga sommarbilder. Önskar dig en fortsatt fin helg!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.