21 januari 2021

Vårlökar
Det vackra vintervädret har övergått i gråväder och regn med halkigt underlag. Piggade upp mig med några vårlökar iris och pärlhyacinter och en knallrosa Kalanchoe. Regn på rutan och snörester. Lökarna går fint att spara och plantera ut så småningom.


 

4 kommentarer:

 1. Älskar Iris - Iris som är gula och Iris som är blå, som Linéa sjunger om. Det är en så intensiv färg och blomman är inte lik någon annan. Måste titta i "min" fina blomsteraffär. De nya ägarna satsar så fint på affären och den plats som är utanför en fröjd att gå och titta och handla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de är vackra. Även sett så vackra bruna irisar. Köpte lökar av de i England men än så länge bara blad i rabatten. Kul med en fin blomsteraffär i närheten.

   Radera
 2. Ja nu längtar man verkligen efter våren. . .och blir såå glad över alla vårblommor som säljs! Kul med din första bild. . .jag har en liknande ansiktskruka som verkligen piggar upp!
  Ha en fin helg! (efter allt regn lyser solen här just nu)!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det piggar upp med lite blomsterfägring. Jag kan gärna ha vinter ett slag till om det är vinter.Ansiktskrukan är kul att variera. Hittade den på en trädgårdsdag i Enköping för några år sen. Fick lov att ställa undan den för den var lite tung att gå hela dagen och bära på.
   Ha en fin helg!
   Kram Annika

   Radera

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.