01 maj 2020

Sköna maj välkommen


Maj månad börjar lite grått och vått hos oss. Men det blir nog bättre. Maj brukar vara en så vacker månad. Kanske den vackraste. Mycket som händer på kort tid i naturen. Tog de första bilderna ut genom fönstret på vår veranda i slutet på april. Bara några dagar sen. De sista ibilderna från dag på majs första dag. Magnoliorna  har snart blommat över men istället slår Häggmispeln ut och snart är äppelträdet på gång. Så bara bra att det är lite svalare så man hinner med. Gissar att det exploderar när värmen kommer tillbaka efter några dagars regn. På bilderna är det flickmagnolian Susan som syns. Lite skarpare rosa och så fin. Ja tacksam för allt vackert i naturen och trädgården just nu i denna oroliga tid.6 kommentarer:

 1. Magnolia är så vackert! Lycka att ha det på sin tomt. Ja, välbehövligt regn, men solen är på väg och tänk så grönt det blir!
  Kram Nilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det behövdes regn! Så nu blir det grönt överallt när det blir lite varmare igen. Hoppas värmen ger dig god hjälp så du kan vara igång i naturen som du vill.
   Kram Annika

   Radera
 2. Men vilken ljuvlig magnolia :-) Vilken dröm. Hur gammal är den, får man fråga en magnoliadam om ålder ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den är fin! Dubbel glädje att även se den genom fönstret. Denna är planterad för 13 år sen ihop med en ljusare rosa. Har en stjärnmagnolia bredvid som är äldre. De brukar blomma efter varandra men i år blommade alla tre mer samtidigt.
   Kram Annika

   Radera
 3. Förstår att du njuter av den vackra Susan när du tittar ut genom fönstret! Vilka färger! Naturen har verkligen exploderat de sista dagarna och man kan riktigt se hur det grönskar och slår ut. . . .så härligt i dessa tider. . . det behöver vi verkligen!
  Ha en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja det är skönt att få njuta av naturen särskilt just nu. Önskar Dig en fin helg!
  Kram Annika

  SvaraRadera

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.