Bakade rabarberbullar för lite sen. Vi har rabarber både i stugan och hemma så kul att hitta på nya användningsområden. Gjorde som en vanlig bulldeg och enda skillnaden var att jag bara hade kardemumma nymalen från kvarn förstås istället för kanel. Sen hade jag kokat en kompott på rabarber som jag fyllde bullarna med. Gjorde som en lite tjockare rabarberkräm bara.
Bra att ha i frysen till sommarfika.
De blev jätegoda och saftiga. Lite kladdigare att göra. Nästa gång kanske jag bara skär rabarbern i små, små bitar och skakar de i lite socker och potatismjöl. Borde gå lika bra men bli mindre rinnigt.
Åhh så gott! Rabarber är ju det bästa...
SvaraRaderaHa en fin söndag!
Kram Titti
Ja de fick bra betyg av sönerna och deras kompisar :)
RaderaKram Annika
Det ser farligt gott ut! :)
SvaraRaderaKram Gunilla
De var goda! Bra att ha i frysen.
RaderaKram Annika