12 januari 2015

Plus och plask

Har det nu snöat så mycket kunde det väl få hålla sig på några minus ett slag så man får lite glädje av snön. Gillar inte när det töar och sen fryser på. Hann alla fall ta några bilder på rimfrost och snö under jullovet i stugan.Jag blir ju en sådan person då, en sådan person som skulle vilja ha en bild på varenda grässtrå. 
Detta är endast ett axplock........ :) 


Kändes verkligen att det vänt och nu går mot ljusare tider den där dagen.
Bara ett strå till då....

 
Hann med en after ski också eller after photo för min del. För jag följde aldrig med resten av familjen som åkte lite utför en dag. Ville kurera hostan till nyår eftersom jag i vanlig ordning passade på att bli förkyld när jag var ledig. Lite Glühwein och småplock slank ju ner ändå oavsett vad man sysselsatt sig med tidigare under dagen.Glühwein-kryddmix på tepåse. Ganska smart faktiskt.
Inhandlat på skidresa. Har inte sett det här hemma än men det kanske finns. Så spelade vi det där spelet jag tipsade om förut. Kanske sönerna fick med sig något om vett och etikett eller matlagning. Lite blandad kompott. De tyckte alla fall det var kul och det var ju huvudsaken.


4 kommentarer:

 1. Att vara i stugan på landet när det är vinter det är härligt. Det är fina frostiga bilder du tagit. Det där kryddmixen i påsen verkar var toppen Får nog försöka få tag på det. Kanske ska goggla det.
  Önskar jag kunde vara på kolonin men det är för dåligt hus inget vatten eller värme. Men snart så kan vi det, bygger ju ett nytt hus nu.
  Önskar dig en fin vecka
  Kram Meta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske att det kan finnas kryddmix på t.ex Liedl. Brukar inte handla där så har inte kollat.
   Annars är det ett bra medskick om man känner någon som ska till Österrike eller Schweiz.
   Spännande med nya huset!
   Kram Annika

   Radera
 2. Underbara vinterbilder!! Förstår att du inte kan få nog av dessa underbara glittrande strån!
  Ha det gott!
  Annica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Väldans halt hos oss igår och idag. Broddarna letades fram. De är bra.
   Må så gott!
   Kram Annika

   Radera

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.