15 juli 2015

Sommarljus och sommarkvällar

Ljusa sommarkvällar är så härligt!

I en kruka i stugan har jag planterat sommarljus. Har haft den förut och tycker den lyser upp på kvällen och vajar lite fint. Den fick sällskap av Chokladblomma. Blev påmind om att det är fin kombination.
Chokladskäran doftar verkligen choklad eller kakao.

Finns rosa sommarljus också men den vita lyser upp mer tycker jag.Lite tända ljus i stugan när det skymmer.


Men helt mörkt blir det inte än.


Sommarkväll hemma "i stan" Mitt lilla experiment med solcellsbeslysning i de rostiga marschallhållarna föll inte så väl ut. Snyggare med levande ljus. Men man måste ju våga prova.

4 kommentarer:

 1. Så vacker kombination men du menar väl sommarljus (Gaura)? Nattljus för mig är en helt annan blomma som är gul. Underbart har du det vid sjön, ser helt ljuvligt ut! Kram Merja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Merja javisst menar jag Sommarljus :) Hade väl snöat in på sommarnätter eller kopplat på semesterhjärnan. Nu har jag redigerat ;) Bra att du är uppmärksam.
   Må så gott!
   Kram Annika

   Radera
  2. Men så flitig bloggare du är/har varit!
   Själv har jag knappt använt kameran denna sommar.
   Då är det verkligen tur att man kan njuta av andras vackra bilder OCH lära sig ett och annat.

   Köpte några så vackra (nya för mig) blommor när jag besökte Zetas sist. NU får jag genom dig även lära mig namnet, Sommarljus, en klar favorit. Är den perenn eller blir det till att köpa nya även nästa år?

   Sommarhälsningar Iren

   Radera
  3. Ja jag tycker ju det är så kul att fota och har skaffat ett nytt kamerahus och ett nytt litet fast objektiv så övar på. Jag tror inte Sommarljus räknas som perenn. Kanske i Skånetrakten. Men den kan nog frösås eller så får man se den som en ren sommarblomma som alla fall blommar länge.
   Jag gillar de jättemycket!
   Annika

   Radera

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.