28 oktober 2014

Äpplen på kanelen

Snabbaste höstdesserten och väldigt god hittade jag hos:Fiffiga systrar

Var tvungen att prova och tid tog det inte, klart medan kaffet bryggdes.

Jag tog ett äpple per person skalade och tärnade. La bitarna i en plastpåse
och hällde i lite socker och kanel. Skakade påsen så det fördelades över äppelbitarna som jag sedan stekte i smör. Serverade direkt med en klick vaniljglass.
Jag använde Ingrid Marie äpplen för jag gillar de. 
Tack Danmark för den äppelsorten
och tack fiffiga systrar för desserttipset.  



4 kommentarer:

  1. Mums! Måste testas redan ikväll. :)

    Ha det!
    Annica

    SvaraRadera
  2. Men!! Vad roligt att du testade våra kaneläpplen! Visst är det väl fantastiskt gott?!! Och som sagt... supersnabbt fixat!
    Vi blev så glada för din kommentar och för att du tipsat vidare!

    Ha en fin torsdag!

    Kramar från Emelie och Elin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den blir ett stående höstinslag hos oss. Perfekt dessert.
      Tack! Kram Annika

      Radera
  3. Åh vilken farligt snabbgjord efterrätt ! - Dessutom ser den underbart smaskigt ut.
    Tack för receptet,det kommer jag absolut testa !
    Kram / Anneli

    SvaraRadera

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.