20 november 2019

Knoppbrädor


Sist vi var i stugan åkte ytterligare en knoppbräda upp på väggen. denna gång i vårt sovrum. Bokkransen jag gjorde för några år sedan har glesnat lite men den får hänga med ett tag till.
(Var så himla pillig att göra...)
En ekkvist i ett glasrör och en nätkasse med några magasin. Det främre från Öbergs som är en så fin färgaffär i Västerås med massor av vackra tapeter, möbler och inredning också. Proffsiga!
Var där på en så trevlig inspirationskväll för lite sen. Med föredrag av Mija Kinning och bubbel och wraps bland annat. Jättetrevligt arrangemang.

På verandan i stugan hann jag lagom plocka in lite mer höst i form av Gråbo och lite mer ormbunksblad så föll snön ute. Men det blev ju mildare igen. En torkad krans sen sensommaren är kvar. Snart är det dags för stjärnor istället.

4 kommentarer:

 1. Åh, vad fint med knoppbrädorna hemma hos dig. Värdens bästa inredningsdetalj! Ser din krans med ollon från bok nu. Fin :-) Jag gav mig inte tid att plocka några för det var blött och lerigt. Vi har många gemensamma beröringspunkter märker jag. Önskar dig en fin helg! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja du har ju inspirerat! :) Är helt såld på de. Gillar ju sånt som är lätt att variera efter årstid.
   Kram Annika

   Radera

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.