21 augusti 2019

Rönnbärsrött


Nu är det mustigare färger som rönnbärsrött till exempel. Eller kräftrött. Bunkrade lite servetter på IKEA igår och det blev mer mustiga varma färger som orange och vinrött. 
Helgen som var åt vi kräftor som förrätt innan vi gick över  på fisk och grönsaker som vi wokat ute på muurikkan. Vi hade besök av vår vän Stina och båda  våra killar var också i stugan. De ville så gärna träffa henne också. Vår yngsta fick bo hos henne under sin första tid som student i Stockholm. Så de har en egen relation. 

På sjön var det Pokerrun och en massa snabba båtar som letade spelkort att tävla med. Det mullrade om motorerna. Tyvärr lite otur med vädret men en liten utflykt till Smedjebacken och 1862 och en tur till Malingsbo Herrgård gjorde vi. 1862 är både butik och café. Mysigt men man får hålla utkik på Facebook eller instagram för öppettider. Hon som driver stället har många strängar på sin lyra och turnerar världen runt och sjunger opera. Vi lyssnade på henne i Söderbärke kyrka för lite sen. Har även sett att hon håller i stadsvandringar i Smedjebacken. Tyvärr inga datum som passat för oss men kanske blir fler tillfällen. 

2 kommentarer:

 1. Så vackra talande bilder! Det är mysigt med hösttoner - att värma upp med färger när och om solen fattas oss! Kräftorna ser mycket goda ut och som sagt vackra i färgen. Fin gemenskap och så gott med vänner!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Gunilla! Ja men nu gjorde sommaren omtag med besked hos oss igen även om vi fått lite åskoväder också. Mysigt med sensommar, vänner och kräftor!
   Kram Annika

   Radera

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.