17 juli 2019

Västerut


Vi har varit på en liten tur västerut. Start i Oslo och härligt umgänge med goda vänner som bor på Nesöya med fantastisk utsikt över Oslofjorden. Så vackert! Extra kul att de båda sönerna var hemma över helgen så vi även fick träffa de härliga killarna. Vi har gjort så mycket  tillsammans med den familjen när våra grabbar var små och halvstora. Både vintertid och på sommaren har vi haft ferier ihop. Hyrt en stuga, åkt skidor eller badat och turistat. Fina minnen.

Vi mötte sola om inte i Karlstad så strax efter och hade så skönt väder över helgen i Oslo.
Turistade lite inne i stan också. Så mycket som skett sen vi var där sist. Kul att se! Det byggs mycket!

Badade och åt och drack gott också. Så lärde vi oss spela Corn hole med grannarna. Så det blir ett litet sommarpyssel att sy påsar och fylla med ja om inte majs så funkar ju gula ärtor och snickra en "hålbräda" sen kan vi spela på hemmaplan också. Om man googlar på corn hole förstår man att det är stort. Tyckte det var kul och funkar för alla. Stora och små.

Ja lite av vad vi såg i Oslo och bilder från västkusten dit vi fortsatte sen kommer jag lägga på instagram om Du är intresserad så kika in där. Samma namn som bloggen halmhattochmamelucker.

Må så gott i den vackra sommaren! 

5 kommentarer:

 1. Så då har du/ni också varit i vackra Norge! :) Såg på din Instagram, hur fint och vackert era vänner bor. Vilken utsikt! Trevligt att träffa och umgås med vänner sedan länge!
  Så är jag ju nyfiken på var på Västkusten ni har varit? Om det var jag som inspirerade er till det, så hoppas jag att ni inte blev besvikna! :)
  Må gott!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Ja vi var på Nesöya utanför Oslo och i Oslo. Jätteroligt! Sen höll vi oss på öar var aldrig ens in till Göteborg denna gång. Där har vi ju varit en hel del förut. Vi bodde i Stenungsund och sen for vi ut på och runt lite på Tjörn, Orust, Hönö Klåva, Fotö och sista dagen var vi till Gunnebo slott, Jonsereds trädgårdar och Nääs fabriker. Så varmt tack för tips! vi blev inte besvikna utan hade härliga dagar och några av ställena hittade jag tack vare dig.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Åh, vad härligt! Så många ställen ni hann med - och alla så mysiga och vackra på sitt sätt!
  Hoppas du visar lite bilder...
  Kram kram.

  SvaraRadera
 4. Det låter som en härlig tripp. Så roligt att träffa gamla vänner :-) Tänk, jag har knappt varit i Norge men åkt utmed hela kusten med Hurtigrutten med min mamma för några år sedan. Må så gott! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var kul att åka till Norge igen och träffa våra vänner. vi har varit en hel del i Norge under åren på olika ställen. Sommar som vinter men Hurtigrutten har vi kvar. Vill gärna åka delar av den längre fram någon gång.
   Kram Annika

   Radera

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.