12 augusti 2019

Sensommar


Många bad har det blivit. Morgondoppet är det bästa! Vi har haft en skön sommar. 
Vi har haft basen i stugan men lite utflykter har vi gjort och en del besök har vi haft och lite umgänge med sommargrannar. Lite nytta har vi väl också gjort. Så det har varit omväxlande och roligt. En bra mix. Killarna har också varit lite i stugan med kompisar och det har varit kul.  Känner mig nöjd och tacksam.


Första gången G haft fem sammanhängande lediga sommarveckor sen vi träffades eller kanske någonsin som vuxen. Det går ändå fort men vi har njutit av tiden. Sommaren är ju inte slut än men visst börjar det där sensomriga infinna sig. 

I stugan blommade ljungen för fullt när vi lämnade i lördags och det märks att det blir mörkare om kvällarna.  Men det har också sin tjusning även om jag alltid känner lite vemod när sommaren går mot sitt slut. Det är bara en känsla som går över,  jag gillar hösten också. Hemma känns huset lite som en transithall just nu och trädgården behöver få lite omsorg. Men det är små bekymmer som går att beta av. Trivs bättre när det är lite ordning. Perfekt att jobba på med Sommar i öronen tycker jag. De jag inte lyssnat på och vill höra tar jag nu en efter en på promenaden eller i trädgården. En son har bott och jobbat hemma i sommar så han har hjälpt till med vattning och hållit efter lite. Så det har varit lyxigt att inte behöva åka hem för att fixa. 

Blev ju en liten bloggpaus här men en del av vad vi har gjort finns på instagram med samma namn som bloggen eftersom det strulat lite med bildöverföring för mig fick det bli så.

Hoppas Du haft en fin sommar! Några av er har jag ju följt lite och sett fina bilder från här och var. Alltid roligt när man får lite tips på utflykter eller aktiviteter. Vi hittade ju lite pärlor på västkusten på så vis när vi var på vår lilla Norge resa. Tack Gunilla!

Ha en fortsatt fin vecka! Säkert första jobbveckan för många gissar jag! Lite nystart på hösten precis som vid ett nytt år. Det är inte så dumt det heller. 
2 kommentarer:

  1. Vilken härlig sommar ni har haft med en skön blandning! Morgondopp låter underbart... så fina bilder! Vad roligt att ni har haft glädje av mina utflyktstips och vad jag förstår så är ni nöjda med dem också! :) Ja, vilken härlig sommar och visst kan vi hoppas på sköna sensommardagar med sol och värme! September brukar vara en fin månad också.
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
  2. Tack Gunilla! Ja vi är så nöjda både med utflykter och sommar! Ja visst kommer vi ha fina sensommardagar ännu och hösten är också fin.
    Kram Annika

    SvaraRadera

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.