14 maj 2020

Nymålat med Concrete grey

Målade några små pinaler till växthuset när vi var i stugan sist. Färgen hade jag köpt på Panduro för halva priset för längesen. Minns knappt vad jag tänkte måla då men nu kom den till användning alla fall. Några grejer jag redan hade fick ett nytt liv.
Ja den här garnvindan hade jag visserligen inte men hittade den på Röda Korset i Säter för två tjugor.
Så den fick alla fall ett nytt liv. Petunian åkte raskt in igen. Våren tvekade redan när vi åkte från stugan och just idag tror jag det varit både en, två och tre årstider bara på förmiddagen här hemma.En loppad piedestal och en gammal hörnhylla blev också grå.En träram vi egentligen skulle göra något annat av en gång blev målad.En loppad kryddhylla fick också ny färg och passar till småkrukor med nysått.Sådde lite vallmo Amazing Grey precis utanför växthuset. Sådde ihop med krossade äggskal för förra året fick jag inga vallmo alls på landet. Tror sniglar åt upp småplantorna. Nu hoppas jag de inte gillar äggskalen.


Ser lite prickigt ut men syns ju inte sen när de grott. Bild i repris. Sparade en bit med bara jord för vallmon när vi la ut gräs närmast växthuset. Tänker att det blir fint till sommaren.


2 kommentarer:

 1. Härligt loppade saker och vad snygga de blev efter lite grå färg! Ja årstiderna åker verkligen bergodalbana just nu. . . på morgonen snö o vinter. . . på middagen soligt och vår. . . för att åter igen byta årstid på kvällen! Huuu. . . . Det är inte lätt att vara blomma i dessa tider!
  Ha en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är inte lätt att vara blomma. Hoppas det inte gått för hårt åt äppelblommorna.
   Men snart kommer säkert värmen och vi får hoppas på en fin sommar.
   Kram och trevlig helg!
   Annika

   Radera

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.