Vi åt ofta tacos när våra killar växte upp och det har vi nog fortsatt med på tu man hand för vi tycker det är så gott. Numera räcker en tacomiddag längre även om vi lagar mindre än förut när två hungriga grabbar bodde hemma. Först äter vi traditionella tacos ofta med såna hårda minitubs till eftersom de vanliga hårda skalen oftast bara krasar sönder.
Dag två äter vi resterna det vill säga tacofärs och det som är kvar av grönsaker och salsa i mjuka tortillas.
Det blir oftast kvar av detta också. Då gräddar jag tortillas i ugnen med lite olivolja på och något örtsalt, nymalen svartpeppar eller liknande. Slicar tortillabröden innan jag gräddar i 225 grader några minuter tills de får färg. Är det riven ost kvar går den ju också bra att ha på bröden innan de gräddas. Går nog att variera på många sätt och det är bra för jag tycker inte de är så goda när förpackningen väl har öppnats en gång. Bra att de kan byta skepnad istället för att kastas.
Så många goda tips! Soppa är ju så gott och det passar ju så bra att stoppa i lite av varje när kyl o frys behöver rensas!
SvaraRaderaNej, att kasta mat är ju förfärligt!
Kram.
Ja vi äter ofta soppa under de kyligare månaderna. Gott!
RaderaKram