16 maj 2020

Vackraste allén


Så vackra träd längs Öster Mälarstrands allé i Västerås som blommar så fint just nu. 
Tittade mest uppåt och ignorerade att det var åskgrått åt andra hållet ut över Mälaren.
Antar att det är några ur körbärssläktet. Fint med vita blommor.Jag blir helt betagen av alla vackra blommande träd ute nu. Inte minst äppelträden som är på gång här och var. Hoppas det blir lite  varmt nu så de inte fryser bort.   När jag fotade dessa i torsdags kom det t o m lite snöflingor igen. Ser på vårt lilla familjeäppelträd hemma att det är dåligt med blom. Tror tyvärr de frös. De större och äldre trädet verkar ha klarat sig bättre. På gång att slå ut.
6 kommentarer:

 1. Ja, alla dessa fantastiska blommande träd! Tyvärr är de nog så att frosten även i år har gått hårt åt en del blomknoppar! Det är så kallt! Men värmen är på G! :)
  Kram, Gunilla

  SvaraRadera
 2. Dina bilder är som en saga. Många små prinsessor som håller vitt fairy klänning övan♥

  SvaraRadera
 3. Ja visst är de vackra! Såg att du fått en sån fin vildapelkvist. Sånt blir man glad av. Tycker det är så många väder rentav årstider på en och samma dag just nu.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Såå vackra stora vita blomklasar. . . .det njuter man verkligen av! Här har varit sommarvärme i två dagar nu så man riktigt ser hur allt slår ut i full blom och allt är så grönt och fint! Men redan i morgon ska värmen tydligen vara förbi. . . .och regnet återvända. . . !!!
  Ha det så bra!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja två riktigt varma och sköna dagar började långhelgen med. Har varit ute hela dagarna. Fixat ute och varit på långa cykelturer. Idag regnar det då får man mysa lite inne med lite läsning kanske.
  Kram och fortsatt trevlig helg!
  Annika

  SvaraRadera

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.