19 juni 2019

Återträff och elefanter


I lördags hade vi och våra reskompisar en återträff med fyra andra som var med på vår Sydafrikaresa.
Vi träffades på The Winery i Solna för en drink på taket och det var ju strålande varmt och sol.

En hade på sig sina "elefantbyxor" när vi möttes. Vi har skojat om de byxorna så mycket. Elefantmönstrade typ tunna mysbyxor. Vi var ju fler som köpte såna och hon som sålde skrattade så gott åt att en man ville köpa såna. Så succé när han hade de på sig. Men under fanns ju vanliga snygga byxor. Har blivit en grej att skoja om liksom de skjortor våra män köpte och hade på sig under kavajerna första gången vi sågs igen efter resan. Den gången sågs vi i vår stad. 

Vi åt god mat och drack gott vin tillsammans på The Winery och fortsatte sen kvällen hemma hos 
ena paret som bodde på gångavstånd. Så kul och trevligt att ses igen och prata om resan och mycket annat. Snart ett halvår sen vi var på den resan. Vi är så nöjda över allt vi fick se och uppleva.

Jag fick den sötaste lilla elefant av Marianne som är så duktig att smida i silver. Så fint minne av resan. Vi var ju så fascinerade av de elefanter vi såg på resan så jag blev jätteglad. 

Som extra bonus fick vi så roligt frukostsällskap på söndagen. Våra kompisars dotter bor i närheten av hotellet vi bodde på så hon promenerade över med sina små killar. Tvillingar på nio månader och deras storebror som pratar så mycket nu och är i en härlig ålder. Jättekul att få se de en stund.

2 kommentarer:

  1. Roligt att hålla kontakten, så där med par man träffat på en resa! Eller ni kanske kände varandra innan? Hursomhelst så har ni ju många minnen tillsammans! Fint smycke du fick!
    Vi har ett par som vi återser ifrån vår till Sicilien! Så trevligt att träffas några gånger om året.
    Önskar dig en Glad och solig midsommar!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Glad Midsommar till dig med! De två vi reste med är bästa vänner men övriga hade vi aldrig träffat före resan. Men roligt att hålla lite kontakt. Ja elefanten är hur söt som helst. Blir en favorit!
      Kram Annika

      Radera

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.