13 mars 2016

Save the date - trädgårdsvänner


Ett tips till alla trädgårdsvänner är att bege sig till Örebro och 
Örebro Trädgårdsfest 21-22 maj 2016.Min duktiga vän Therése som driver företaget Hedén & Jungander Upplevelser tillsammans med sin kompanjon Sven-Erik  arrangerar det hela ihop med Rosengrens Skafferi och flera andra aktörer. 

Therése  och medarbetarna på företaget är proffs på att låta idéer ta höjd och förverkligas så tapetvalet till deras nya kontor kändes klockrent. Svävade luftballonger i snygga färger! Läs mer på hemsidan där programmet för trädgårdsfesten uppdateras. Tror det blir succé!
Klicka här: Hedén och Jungander

Bara ett litet minus för egen del att jag bokat in mig på trevligheter i Skåne samma helg.
Gissar att detta arrangemang blir succé och något återkommande. 
Känns som det behövs i vår del av landet. Extra trevligt att det är så mycket som är utomhus i vackra miljöer istället för en mässhall. Föredrag, plantbytartorg, återbruksmarknad för trädgård m.m, m.m.

Rosengrens skafferi härligt vegetarisk restaurang serverar mat.
Åt god buffé där sist jag var i Örebro. Nominerad till årets miljöpris på Örebrogalan som snart går av stapeln. Kika in här: Rosengrens skafferi 


Och när Du likväl är i Örebro kan jag tipsa om två trevliga butiker.
Asperum. Vackra tyger och roliga pryttlar.


CE Ute och Inne vid Stallbacken i Örebro är också ett mysigt ställe.Örebro må ligga i gnällbältet, men stan är trevliga än man kanske tror.

1 kommentar:

  1. Vi brukar allt göra lite lite besök i staden på genomresa eller hos dottern Det är en trevlig stad tycker jag. Vi har bekanta som vi ibland möter där för en kväll och hotell tillsammans.
    Ha det gott
    Kram meta

    SvaraRadera

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.