31 juli 2013

Det där med presenter


I söndags kom min mamma och min bror med nästan hela familjen till stugan.
Det blev en mysig dag med många aktiviteter. Bad, fiske och vattenskidor. Tror min bror var hyfsat nöjd med just vattenskidåkningen... Dessemellan åt vi lite gott grillat med sallad och mamma hade med en god bärpaj. 

Av min kära svägerska fick vi så kul present. Pastastjärnor inköpta på Kreta. Hur fina kommer inte de bli i en sallad.
Så hade hon bakat apelsinskorpor. 
Blev jätteglad! Jättegoda och tydligen lätta att variera. Måste testa! Återkommer med receptet. Idag cyklade jag iväg på en liten loppistur och hittade ett litet fat på fot som blir fint till skorporna. Hittade även en hållare till kaffefilter för en femma.

På Nordingårdens fina blogg finns en hel lista på trevliga och så bra istället-för-en-blomma presenter.
Klicka bara på länken: http://nordingarden.blogspot.se/2013/07/vad-ska-man-kopa.html


Sprayfärg är väl en gåva till mänskligheten apropå presenter.

 Den gröna färgen var visserligen fin men inte just nu. Fast hade jag köpt kaffeburken jag höll i när vi var i Göteborg senast hade det varit en fullträff. Man ångrar sällan det man köper,oftare det man låter bli att köpa. Eller?

2 kommentarer:

  1. Men vilken fin present av din svägerska, just så är det ju jag menar, genomtänkt och användbart , TACK så jättemycket för länken till min blogg och för att du gillade presenttipsen! Vad vore livet utan färg, så enkelt att förnya, och så gulliga Söderbärke-kanna;) Ditt sommarställe ser ju verkligen ut som paradiset på jorden, ha en fortsatt skön sommar där!!!! Mari.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Mari! Användbara presenter är ju så bra och extra kul när någon tänkt till lite och gjort lite personligt. Så gulligt av min svägerska för kul pasta hade vi pratat om för längesen. Så höll hon det i minnet till deras Greklandsresa. Då blir man extra glad! Kram Annika

      Radera

Tack för Din kommentar, den gör mig jätteglad.